Гледах почти целия турнир. Пропуснах два-три мача, които не ми представляваха интерес. СИСТЕМАТА не са лош стейбъл, но определено им липсва нещо. Образите идват някак плоски и не е много ясно за какво е цялата работа. В турнира историята беше, че са обрали и трите куфарчета от FoF и сега ги кешират за титлите. Коментаторите хайпваха, че ще жънат и ще приберат всичко. Хубаво, ама Седрик яде бой и не спечели титлата на ИКС-дивизията, Еди Едуардс изгуби с възможно най-тъпия финиши, който съм виждал в последните десет години, а другите двама анонимници спечелиха отборните титли от Хардитата. Въпросът ми е отново - за какво беше всичко? Имам чувството, че TNA циклят на едно място и не знаят какво да правят с живота си. Дано Маклин да се върне скоро, че беше поне малко интересен на фона на всичката сган в мейн евента.
Нещата, които ми хареса: Седрик и Леон с нечовешки мач за откриване на шоуто. Мустафа Али с нова титла и особено добър мач, като изключим ретардния финиш. TNA нокаут легендите доставиха срещу Фешън маниаците. Не беше да се хвърлят върху близалки, да си скачат на главите, мениджърът го вряха в някаква туршия, обличаха го като краставица, ODB хвана кайсиите на мазния бодибилдър със щипки за барбекю, целиха се с пуканки, адски забавно и легендите джобиха като никога. Малко липсват като че ли такива неща в кеча. Случват се пак от време на време, ама преди си бяха редовни.
Относно EC3, човекът влезе с никакъв хайп. Ерик Янг се изтипоса на ринга, коментаторите обясняваха, че солил EC3 в някакво радио шоу, защото въпросният бил от Кливланд. Янг пак си го насоли, след което Картър излезе на нулева реакция. Никой не беше дошъл за него просто, а и не направи кой знае какво. Малко анти-климактично го бяха насадили. Ако няма да го държиш като изненада, поне да има някакъв сериозен енгъл, а то нямаше. Ако ще го държиш като изненада, да дебютира наистина изненадващо и да направи нещо голямо. В крайна сметка не се случи нито едно от двете. Не е виновен човекът, че го прецакаха толкова тъпо.