Cinta De Oro, познат от периода си в WWE като Hunico и Sin Cara, коментира възможността за завръщане в компанията.
В скорошно интервю за TMZ Inside The Ring Cinta De Oro заяви, че би бил отворен към завръщане в WWE и отново да поеме образа на Sin Cara.
„Мисля, че вече съм по-зрял. Когато си по-млад, взимаш много решения под влияние на емоциите си и го разбирам. С времето, когато остарееш, децата ти пораснат и вече не си част от онази огромна машина, осъзнаваш много неща.
Аз лично не бих имал нищо против да се върна, ако ме попитат или кажат: ‘Хей, искаш ли отново да бъдеш Sin Cara?’ С удоволствие бих го направил и бих опитал още веднъж.
Може би този път такава възможност ще се появи. Не знам, само Бог знае отговора. Единственото, което мога да направя, е да продължа да се подготвям и да правя това, което обичам — кеча“, заяви той.
През 2011 г. De Oro дебютира в main roster-а на WWE и пое образа на Sin Cara от оригиналния изпълнител на персонажа Luis Urive, по-известен като Místico от CMLL.
Малко след това De Oro започна вражда с оригиналния Sin Cara. Съперничеството им завърши с Mask vs. Mask match, в който Urive спечели и свали маската на De Oro.
След загубата си той започна да се появява по WWE TV с нов образ — Hunico.
След напускането на WWE през 2019 г. De Oro се състезава в различни независими промоции в Мексико и САЩ, а през 2023 г. основа и собствена кеч компания — Cinta De Oro Promotions.