Killer Kross твърди, че WWE така и не е изпълнила обещанията си да му помогне да пробие в Холивуд.
По време на скорошен разговор с The Wrestling Classic, Kross разказа, че преди няколко години е присъствал на среща в WWE, на която на кечистите било казано, че сливането с TKO ще им осигури контакти и възможности за развитие и в други сфери на развлекателната индустрия.
Kross заяви:
„След срещата се свързах с тях и казах: „Вижте, не искам да напускам кеча. Обичам кеча. Това е първата ми страст. Дори не знам как би изглеждал животът ми без него. Но бих имал интерес да опитам и някои различни актьорски роли.“
Имам опит в театъра и им разказах всичко това. Просто попитах: „Какъв е правилният начин да подходя? Не искам да се оттегля от кеча. Всъщност мисля, че бих могъл да направя някои по-мейнстрийм неща като актьор и може би така да привлека нови фенове, които след това да започнат да гледат и кеч.“
Казаха ми да се свържа отново с тях през октомври, че ще ме изпратят със самолет до Лос Анджелис и ще ме запознаят с всякакви хора. Свързах се и нищо от това не се случи. Изчаках още няколко месеца, пак се свързах с тях и отново нищо не стана.
Тогава си казах: „Добре, не завися от тази конкретна възможност. Мога да преследвам това и сам.“ Просто ми се иска да не ме бяха карали да вярвам, че това ще се случи и да не ми бяха казвали да правя тези неща. Усещането е гадно, особено в бизнес, който изцяло се основава на доверие.“
След като напусна WWE миналата година, Kross се състезава за промоции като MLW, House of Glory и World Series Wrestling в Австралия.
В момента той е MLW World Heavyweight Champion, след като спечели титлата в 40-man Battle Riot VIII по време на записите на MLW на 29 януари 2026 г.
Kross е и WSW World Champion, след като победи Bishop Dyer, познат в момента като Baron Corbin, за вакантната титла в началото на турнето Rise Against, което се проведе между 15 и 18 май.
Промоцията планира ново петдневно турне, което ще започне в края на октомври.