Ветеранът в кеча Jeff Jarrett посочи своя Mount Rushmore на AEW.
В скорошно интервю за KickOut Jarrett бе попитан кои имена би поставил в своя AEW Mount Rushmore. Макар да посочи няколко емблематични кечисти, 59-годишният ветеран заяви, че президентът на AEW Tony Khan всъщност е самата „планина“.
„Мисля, че трябва да започнем с Chris Jericho. Забавно е, защото ако ме попитате отново след три или четири години, вероятно отговорът ми ще бъде различен, но на този етап е трудно да не сложа Sting там“, каза Jarrett.
Докато Chris Jericho е едно от оригиналните имена в AEW и първият AEW World Champion, Sting се присъедини към компанията малко по-късно, през 2020 г.
Jarrett добави и The Young Bucks към своя AEW Mount Rushmore, както и Kenny Omega и „Hangman“ Adam Page.
„Мразя да го казвам по този начин, но усещането е, че просто няма как да не сложиш The Young Bucks там. Знам, че са отбор. Но ако сложа Bucks, тогава как да оставя Omega извън списъка? Така че може би е по-добре да кажа Jericho, Sting и The Elite, включително Hangman. Тази група е толкова важна за компанията.“
След Jericho, Sting и The Elite, Jarrett завърши списъка си с MJF.
„Трудно е да отречеш ролята му в растежа на компанията и в това как тя се позиционира.“
Въпреки всички тези имена, Jarrett заяви, че Tony Khan е самият Mount Rushmore и че нищо от това нямаше да се случи без неговата визия.
„Но Tony Khan е Rushmore. Той е самата планина. Нищо от това нямаше да се случи без неговия начин на мислене и неговата визия. За мен всичко започва от него. Трябва да започнеш с него“, завърши Jarrett.
59-годишният Jarrett самият е ветеран в кеча и е бил част от редица големи компании, включително като един от основателите на TNA. След кратко завръщане в WWE, той се присъедини към AEW през 2022 г. и оттогава е част от компанията.