Liv Morgan разкри подробности за продължителна травма от по-рано тази година, която е изисквала медицинска намеса.
В подкаста Six Feet Under бившата Women’s World Champion разказа как силен сблъсък с глава по време на сегмент преди WrestleMania 42 е довел до хематом, заради който в крайна сметка се е наложило присаждане на мазнини.
„Няколко седмици преди Mania имахме сегмент, в който Stephanie ме блъсна в Roxanne. Аз и Roxanne си ударихме главите много силно и ми се появи огромен хематом. Мислехме, че ще спадне и ще изчезне. Минаха шест-седем месеца, а той още беше там. Тогава решихме да го инжектираме със стероиди и да видим дали ще изчезне.
Направихме две стероидни инжекции и хематомът наистина изчезна, но остана вдлъбнатина на главата ми, защото стероидите бяха стопили мазнината. Тази седмица ми направиха присаждане на мазнини. Не е липосукция, но аз си го представям така — все едно са взели мазнина и после са я сложили в главата ми.
Сега ще са нужни няколко седмици, за да се изглади. След три месеца ще разберем дали ще е нужна още една процедура, защото тялото задържа само около 50% от присадената мазнина. Това бе дълъг процес, за който никой не знаеше и с който се борех вътрешно. Вече изглежда по-добре и нещата се оправят.
За работата ми дори ми харесваше и не ми пречеше, но в ежедневието си казвах: „Уф“. Това бе единственото, което виждах. Погледът ми винаги отиваше там. Радвам се, че вече го няма и че се оправяме, но си бе истинско изпитание.“