Малко данни за периода 20-27 Май.
bwzone.eu

Получаваме нови юзъри за сайта, което е добре. Все пак някой влиза и чете. Гледам, че миналата година по това време сме имали около 600 нови на месец във форума, така че нещата са горе-долу същите. Ботовете още не са ни напитили, но за това малко по-късно.

Потребители по държава. И тук няма особени изненади, освен че САЩ пак са на второ място. Явно имаме ботски трафик, но не е чак толкова много.

Преглеждания по страница. И тук не съм особено изненадан. Хората прецъкват главната страница и ако нещо им хване окото, евентуално. Но прекараното време е сравнително ниско.
forums.bwzone.eu

Във форума нещата са малко по-добре откъм бройка. Вероятно за месец ще стигнем предишните числа.

Отново няма изненади при държавите. Нещо, което ме мързи да скрийншотвам - средната ангажираност в сайта е 34 секунди, а във форума 5 минути и нещо, така че има шанс да ги ползват различни хора. 😄

Кеч видеотеката е на първо място по преглеждания, следвана за съжаление от "Феноменът Славуца". Обяснението ми е, че тази велика тема получава внимание от разни TNW лъркъри. На следващо място е темата на @THE ENEMY за музика, която се оказа страшно интересна, поне за мене. Изненадващо имаме и кеч теми в топ 10, което е добре за кеч форум.