След милион перипетии и чудесии с Еконт, най-накрая пратката ми от Чехия пристигна 😍 Много съм доволен, дискчетата са топ, а Фантастичната 4-ка мисля да я гледам още днеска.
"Облакът Атлас" е някакво много странно издание, в което няма английски субтитри 🙁, а е специано за Чехия, Унгария и Полша - само с техни субтитри, още от самото начало менюто е да си избереш от коя страна си. Щеше ми се и ние да сме нормална държава в това отношение, ама уви ... нЕма тука пазар за такива работи. Иначе филма го гледах като излезе и страшно монго ми хареса. По принцип съм фен на сестри (някога братя) Уашовски и според мен филмите им и след Матрицата си струват, нищо, че не станаха хит вече.
Бохемската рапсодия е ясна - тя е и с наши титри даже 😃
GotG 3 - уви, последният як филм на Марвел, след като си скапаха цялата вселена от пуст зор да са woke. Много забавен и в същото време историята на Енота те удря право в емоциЙте 😃 .
Мисля, че имам вече всички готини филми на Марвел в колекцията си. Поне аз не се сещам за някой, който да ми липсва, това беше последния.