monday_night_messiah @uncleG ме е изпреварил. 😃
vasko1234 Кво се случи с кеча? Все едно сега гледаме нещо напълно различно...Ужас направо...Няма да има вече кечисти като некога!
Гледах епизода на Смака, където главният мач беше Джерико/Беноа срещу Винс/Остин. Не знам как да го опиша, но някакси кечистите от предните поколения знаеха какво е бой и как да накарат нещо да изглежда като бой, били то и хореографирано. Не видях никой да прави спотове, просто за да ги направи. Гледайте мачът на Кейн и Екс Пак и ще разберете какво имам предвид. Кейн направи някакъв хай спот от третото въже и се хвърли върху всичките от стейбъла на Екс Пак. Добре, къде е разликата? Нямаше го този момент, в който тримата стоят и чакат да го хванат. Спотът си имаше логика. Кейн първо хвърли Екс Пак над въжетата и уж на пода, Албърт го хвана да го спаси, което го забаламоса и даде време на Кейн да си скочи от сглобката. Мейн евентът също е пример за нещо такова, Джерико и Беноа се скъсаха да селват, отделно всеки суплекс си беше извоюван с удари и ритници преди това.
Също, нещо друго, което много ми се набива на очи. Откриват Смакдаун през 2001-ва, фойерверки, феновете откачат, всичките носят табели, щото да им четат глупостите по телевизията. Излизат кечистите и почваме шоуто. Откриват Смака през 2025-та, някакви хора се разхождат с куфарчета и пият кафета, публиката е жива-умряла, добавят звук в залата. Много е тежко положението.