Heddi Karaoui vs. Gianni Valeta - изненадах се, че това беше откриващият мач. Хеди излезе и веднага извади фейс реакция, като каза няколко думи на български, спомена нещо за "братя" и веднага всички започнаха да го скандират. Валета си е останал "пещерняка" в съзнанието на публиката. 😄 Беше добре за откриващ мач. Скъсаха се от чопове, на Валета даже му текна кръв по едно време, но в крайна сметка взе победата.
Алекс Шарков излезе и обяви, че ще ходи в Англия, от което всички бяха във възторг, защото няма да го видят пак скоро.
Koki Kaen vs. VHS - @uncleG ще сподели за положителните качества на VHS. Според мене му стана фен веднагически. 😄 Отново стабилно мачле, за съжаление не помня много от него. Коки по принцип успява да надъхва публиката и тук също му се получи доста добре.
Team Romania (Tom Fulton и Leonardul) vs. James Mason/Nick St. - Фултън излезе и почна с неговите си хийлски изказвания. Този път вееше румънското знаме, беше довел и някаква буца със себе си, освен Леонардул, но не му запомних името. Излезе Джеймс Мейсън и го прекъсна, после се присъедини и Ник Ст. В крайна сметка се разбраха за отборен мач, който вдигна интензитета в сравнение с предишните два. Мейсън може още да натиска газта, въпреки че е на години. Ник го знаем, че е атлетичен. Румънците са вече 0 - 3 на българска почва.
Kalata vs. Някаква румънска буца (не му помня името) - биг мен мач. Калата за пръв път го виждам в толкова дълъг мач и според мене се справиха добре. Нямаше дървокопщини и разни скучни моменти. И двамата се движеха свободно за размерите си. Румънците станаха 0 - 4 след този мач.
Коби vs. Шахматиста - тук останах леко объркан. Мислех си, че това ще е мач за определяне на главен претендент за титлата на Танграта. Оказа се, че бил за главен претендент на титлата на Академията, която е нова титла? Wat? Какъв главен претендент, като още няма шампион? Може би трябва да върна касетата обратно и да проверя. Възможно е да съм останал с грешно впечатление. Двамата всъщност направиха адски зарибителен мач. Със сигурност най-силните реакции до този момент. Бяхме си разделени, половината викахме "ВЪРКОЛАКА", другата половина "ШАХМАТИСТА", но щяхме да смъкнем покрива на залата. За съжаление точно на най-интересната част излезе Майкъл Ковач и каза, че прекратявал мача, защото и двамата нямали нужните качества да бъдат шампиони. После се букна сам в мач срещу Шахматиста, а Коби стоеше отстрани и подкрепяше Виктор. Шахматиста изяде боя, с много малко офанзива, след което Коби го утешаваше и така завърши всичко. Не знам, чувствам се уъркнат... исках да видя целия мач и да има победител. Случиха се две от омразните ми неща в кеча - прецакан финиш на голям мач и кечист да се буква сам. 😄 Все пак искам да видя накъде отива тази история, едва второ шоу я развиват. Може би Коби ще търнне?
Пуснаха почивка за 20-тина минути.
Natalie Sykes vs. Calypso - тия мацки оставиха особено добро впечатление, поне за мене. Не стига, че направиха адски компетентен мач, ами и си продадоха образите както трябва. Натали беше някаква бонбонена гърла, Калипсо си беше пълна фльорца и го изиграха перфектно. Направиха една камара магарии. Изкефих се много повече, отколкото на женския мач от предното шоу. Също забравих да спомена, че беше за титлата на някаква британска промоция, на която Натали е шампионка. Заслужено високо място в карда и за двете.
Team Visegrad (Ricky Sky & David Oliwa) vs. The Last Yugoslavians - Старите ни познайници, бюджетният Логан Пол (Давид Олива) и Бобер Курва (Рики Скай) отново започнаха с класиките, че сме прости руснаци и т.н. После обаче излязоха някакви типове, които бяха с лекота най-забавното нещо на шоуто. Казаха, че се от Косово и не им помня имената, но отборът се казваше Последните Югославци, почна някакъв турбо фолк и се скъсаха да танцуват и да откачат. Единият беше два метра сигурно, другият с телосложение на гардероб, носеха някакво момиченце 40 кила със себе си. Зверски забавни типове, скъсах се от кеф. Отборният мач беше пак една камара магарии, имаше зрелищни ходове, хот тагове, глупости, каквото се сетите. Дано да има пълен запис някъде. Адски силни образи и мачът беше много на ниво. Скъсахме се да викаме "Югославия" 😄 За съжаление загубиха, защото третият Вишеградец се намеси зад гърба на съдията, изненадващо при това. Излезе от публиката с качулка. Но дори и след мача, югославяните обраха още овации.
Damyan Tangra vs. Tom LaRufa - чисто технически, сигурно не е бил най-добрият мач на картата. Не мога да кажа. Знаете ме, че не обръщам толкова внимание на мачовете, колкото на образите. Танграта е единственият човек, който успява да надъха публиката до такава степен, че да пеем химна. Така че мейн евентът му е заслужен отвсякъде. Дано да го имам записано. 😄 Според мене се представиха на ниво, дръпнаха дълъг и оспорван мач. Биха се на ринга, извън ринга, въобще, адски забавно на живо. Валета излезе и опита да прецака Танграта, но нашият надделя и взе победата. След мача дръпна промо и обяви следващото шоу на 17-ти Май, което ще се казва "Бойни редици".
Страхотно си изкарах, забавлявах се много. Като че ли втората част на шоуто ми хареса повече от първата, което вероятно е нормално. По-зрелищните неща се пазят за накрая, както си е традиция. След шоуто се видяхме с @uncleG , изпихме по една бира, което в моя случай значеше прясна вода и обсъдихме бъдещето на BWZ, кеча, вселената и всичко останало. 😄