Изгледах каквото ми беше интересно, съжалявам, Бандидо.
Найджъл срещу Лий Мориарти - не беше особено зрелищен мач, даже ми дойде бавничък на моменти. Обаче историята, която разказаха си беше 10/10. Найджъл изостана с 3 на 1 туша съвсем рано в мача и постоянно се бореше да наваксва. Накрая го добутаха от 4 на 3 за Найдълж до 4 на 4 с ебати напрегнатото отиграване в последните 10 секунди, за малко да го изтърват даже. Дадоха продължение, което Мориарти спечели и Макгинес показа уважение, като му връчи оригиналната титла.
Гевара/Мортос срещу Билингтън/Прийст - не ми допадна нещо. Мортос спами едно и също, биртанците ми се сториха разсеяни... средна работа. Не беше лош мач, ама ме хайпнахте излишно за племенника на Дайнамайт Кид.
Мерцедес Пари срещу Червено Кадифе - топ мач, не се спряха и двете, потрошиха се максимално. Не знам колко време е продължил, но не ми беше скучен и за секунда. Моне почна да губи титли и падението ще бъде епично. Другата мацка я гледам за пръв път, но ми прави добро впечатление, дано да го добута до мейн евент статус.
Рикошет срещу Далтън Касъл - Рикошет е най-добър, като го сложиш срещу някой, който може да прави изродщини и да бъмпва наравно с него, примерно Шелтън. Далтън си е друг тип кечист, по-скоро е циркаджия. Направи си всичките магарии, в крайна сметка и стана бая забавен мач, просто технически не беше нищо особено.
Забравил съм да гледам мача на Атина, сега като се разходих по карда. ;( Ще допълня след това.