Гледах и аз турнира, но скипнах женските мачове, защото нямам нерви за тия момичета. Брутално скучни са ми.
Urko Една победа над Коди би го изстреляла много нагоре, само трябва Трите Хикса да рискува и да му я даде
Бих се радвал на нещо такова, само защото Коди е толкова писнал на всички в последно време. Трябва им нещо да разбърка ситуацията. Обата ми докарва някакви мидкардърски вайбове всеки път като го видя, иначе. Изглежда много добре в NXT, защото повечето там са изтърсаци. В главния ростер имам чувството, че ще го зачукат в някой спот като тоя на Русев.
THE ENEMY Рики Стакрс го помня като лоу кардър в NWA, има някакви ок промо умения, но нищо впечатляващо, тяло на физкултурник, със сигурност не е МЕ материал.
При Старкс има някаква много странна дисморфия. Такова тяло никой не би направил нарочно, супер е странно. Има крака като дереци и гъз като самосвал, а нагоре е като глист. Буквално обратното на мемето, че не трябва да пропускаш деня за тренировки на краката.
THE ENEMY Итън Пейдж ми е също дребен и безличен, мистър Игуана има потенциала да е новия Сантино Марела, че даже тоя пич май не е толкова кринджав колкото ми беше Сантино.
Пейдж ме кефи мене. Добър е на ринга, без да се прави на скакалец и да влиза в другите смаркщини. Също е солидно промо и образ, с уговорката, че канадските образи са ми слабост. 😄 Игуаната освен че е комедиен гимик, няма много общо със Сантино, защото всъщност е добър на ринга и интересен за гледане отвъд глупостите му.
Джевонката е добър за претендент, но ако може да не печели титлата. Изглежда недохранен. Определен вид атракция си е, даже особено добра такава, но просто не трябва да става шампион никога. Петорният мач имаше определен чар, вкараха интересни идеи и се заиграха с пеналти бокса като част от мача. Не беше просто някаква глупост, а използваха гимика напълно.