Като old school TNA mark супер много се радвам за TNA и че най-накрая са отново по читава телевизия (AMC е страхотна телевизия!). Това си е завръщане откъдето и да го погледнеш, след като реално компанията си беше заминала и правеше някакви умрели шоута пред шепа хора на запис.
Има и нещо друго, макар да е много голяма тема. В момента има страхотни кечисти, за които време няма. Навсякъде по федерациите - по индитата, в AEW, в WWE, в Европа, ако щеш. Тия хора, ако им се даде поле за изява, могат да направят чудеса. Едно време TNA беше точно такава компания в добрия си период - новаторска, даваше на шанс на момчета като Джо, Стайлс, Даниелс, Сейбин и прочее да се покажат пред света. Виждаме докъде стигнаха тия хора днес. Ако се върне към корените си и отново даде "топката" на такива, аз съм супер "за".
Дано да не се превърнат в NXT 2, просто някаква притурка към WWE - един вид стъпало за изкачване на по-оувър кечистите. Дано да си бъдат самостоятелни - да са значими сами по себе си. Не казвам да прекъснат връзките с WWE, това очевидно работи, но да не се усещат като дъщерна компания.
Ще видим, аз се надявам да видим хубави неща от тях.