Скипнах двата женски мача, останалото не беше лошо. Коди и Дрю ще продължават да фюдят. Коди е вдигнал нивото доста, в сравнение с преди няколко месеца. Дано поне се случи нещо интересно в тази вражда и Дрю да вземе титлата най-накрая. Не виждам друг изход от цялото нещо. Драгунов отново с готин мач срещу Кармело. Цялата вражда с Чампа ми идва малко постна, обаче. Дано и там да се случи нещо интересно, примерно да разпаднат DIY, въпреки че това вече сме го гледали. Соло всъщност дръпна добро промо и той, въпреки че публиката го удуюка с What? скандиранията. От там нататък беше стандартен енгъла, сбиваме се и се гледаме лошо след това. Не знам защо се надявах Катуна срещу Уаят Парцаляците да е War Games мача, вместо мача, който получихме. Хареса ми, че дадоха промо време на доста хора - Коди, Соло, Дамян Свещеника, Алистър Черния, Рицаря и ГУНТА все със силни представяния.
LET ME JOB TO YA! Все пак направиха адски силен мач Рицаря и Гюнтер. Поредната гавра с LA Knight, можеха поне да му дадат Кечмания 13 финиша и да припадне, вместо да се предава. Не знам как още битува тоя мит из нета, че Рицаря бил зле на ринга. Не е Брет Харт/Шон Майкълс, но вади хубави мачове при правилните условия и е по-компетентен от доста кечисти в ростера. Примерно на Мания срещу Джейкъб Фату си беше топ, тук също. Отделно си има и естествена харизма, на което трудно ще научиш някой NXT серач. Общо - хареса ми, шоу над средното ниво за годината.