Този път се изкефих! Браво за този подкаст, момчета! Признавам си, че не ми хареса, че не сте фенове на Даниел Гарсия. Аз настръхвам всеки път, като го гледам на рингът. И ако се загледате внимателно в него, ще видите стилът на Брет Харт! Не знам дали нарочно го прави или е случайност, но все едно "The Hitman" гледам, когато Garcia е на ринга. Което отново ме насочва на мисълта, че именно Даниел Гарсия е съвременният Брет Харт! Въпрос на време е да го направят Световен шампион на AEW! Смях се много на изчерпателният ви отговор за Винс Русо! Отново пропуснахте въпросът ми за видео игрите, но аз ще продължавам да го задавам! Все някога ще дойде и неговия ред. И накрая мисля, че съм длъжен да отговоря на молбата, която отправихте към мен! Искате BWS Stampede да се завърне? Възможно е, но трябва да се изтрие изданието, което сервитьорчето @Heisenberg беше написал. За да може да се продължи оттам, където беше спряло. За мен не е проблем да го продължа, просто има хора, които се кефат и на футболното зрелище, което както изглежда, отнема ми по-малко време, за да го напиша...Не знам, трудно ми е да реша...Поставятеме в трудна ситуация. Може би ще трябва да пусна анкета! Народен човек съм, каквото каже народът, това ще бъде! Отново казвам евала за подкастът, продължавайте все така!