Пънк и не заслужава главен мач на Мания, поне не в това си състояние и форма. Титлата която държи в момента му е дадена по милост и да покажат на лаиците в AEW, че ако сменят отбора имат шансове дори да не се стараят особено.
Стайлс и аз се надявам да го видим в ТНА тази година. Един рън там после ще го върне и с по-голяма инерция в WWE, където вече да се пенсионира окончателно. Реално ТНА е мястото където могат да го изградят като МЕ материал и да му върнат аурата.
Усотата след цяла година бутане и тикане в незаслужени сингъл пушове и след като така и не можаха да вземат решение да обърнат Джей хийл, въпреки че тийзваха половина година, накрая взеха че завършиха там където им е мястото - в отборната дивизия, като някакъв мидкард, с потенциал за ъпер. Евала.
Вижън са ми манджа с грозде на мен. Наистина е наложително да натиснат спусъка с Брон, всичко друго би било голяма логическа дупка, но в момента едва ли имат идея какво точно правят. Натикаха всички протежета на Хейман вътре, това хубаво, но около никой конкретно не се върти нищо и съответно никой не може да изпъкне. А истината е, че самата история която бяха започнали, разказваше Сет като настоящето и Брон като бъдещето на този стейбъл и това е единственото нещо към което бих имал по-сериозен интерес. Не Логан Пол и не Теорията, Брон.