yuliyan40 Гюнтер тапва за пореден път, че даже бие и с low blow. Тотално разрушен гимик и инерцията от победата му над Сина бе убита. Превръщат в chicken-shit heel човек, който трябваше да доминира.
И аз не мога да разбера каква е идеята на това. Даваш му да бие чисто Сина с предаване, за да го изкараш поредния страхлив и слаб хийл (каквито да 99% в WWE по традиция). Това беше нарисувана победа, която да затвърди мястото му на следващата машина, вместо това той тап-ва 🫤 и после бие нечестно. И то AJ Styles, който не е точно МЕ звезда в момента, по-скоро отива към upper-mid и спокойно можеше да джоби тука, за да го изкара силен.
Гледахме го на живо шоуто в чата, приятно уоч-парти се получи, но не заради качеството на RAW, а заради лафчетата тука 😃.
Почти нищо не ми хвана окото освен появата на Брон Брейкър. Това беше единственото нещо, което се усети като голям момент, като нещо изродско, което да ти привлече вниманието. Особено първото копие и как го бяха заснели с дрона беше страхотно.
Всичко друго беше дропец 🙁
Тоя скакалец, дето толкова го хайпваха, не впечатли с нищо. Няколко елементарни хай-флай движения и победа срещу джобър - не е точно грандиозен дебют.
Женският мач беше хубав, но като цяло ми е безинтересна дивизията.
Пънк с поредното дженерик промо и дженерик хайп за другата седмица срещу Фин Балър.
Враждата на Стефани Вакийр и другата латино мацка - много тъп сегмент. Стандартен, нищо особено.
Може би другото, което ми хвана окото, беше видеопромото на Оба Феми - там наистина се чувства нещо голямо.
Самият МЕ - много хубав мач като за ТВ, но финалът беше ужасен и тотално уби кефа от всичко. Иначе се раздадоха двамата, няма спор.
Повече очаквах. За другата седмица и аз ще цъфна само за МЕ и до там.