Не беше кой знае какво, няма що да се лъжем. Колкото и да се напъват TNA, в момента просто нямат какво да предложат.
Започнаха добре с братята Харди и беше нормално, при все, че са им най-популярните имена. Не беше и лош сегмента с The righteous после - харесвам ги от AEW, където са се появявали на няколко шоута. Това може би им е от малкото фюдове на компанията, които биха имали някакъвstar power, пък било то и малък.
Огромна част от кечистите на TNA са ми тотално непознати и не е като да ме впечатлиха с нещо тази вечер. Имаше някакъв странен стейбъл - някакви бляскави, фешън хора, които трябваше да са дразнещи хийлове. Не е лошо, но е доста изтъркано вече. Шампионите по двойки при жените - лилавите мацки - бяха готини, но generic.
Хареса ми много TNA шампионката - трябва да я видя коя е. Има страхотен вид, отличава се от пръв поглед. На ринга не я знам как е, но определно е харизматична. Друг е въпросът, че сегментът с нея и подписването на договора за мач на идното ППВ беше супер семпъл.
Видео пакетите бяха просто ОК ... напомниха колко велика беше тая компания преди 20-на години 🙁 . Кърт Енгъл, Стинг, AJ Styles, Самоа Джо, Джеф Джарет , Крисчън Кейдж ... МЕ имена за което и да е ниво.
На тоя фон е ясно как стоят Сантана и Каз в главен мач за вечерта. Каз е вече на години и колкото и добър уъркър да е, просто не мога да го приема за нещо друго освен един симпатичен ветеран от някогашния мидкард на компанията. За Сантана да не говорим - никога не ми е правил кой знае какво впечатление, като съм го гледал преди.
Двамата се раздадоха колкото можаха. Не беше някаква класика тоя мач, имаше и бочове ... пък и честно казано в един момент публиката доста се спихна и смяната на титлата не се усети като някакъв голям момент.
Виждам, че доста се е хулило по шоуто в интернет. Не мисля, че беше чак пък толкова лошо, просто едно обикновено инди шоу на малка федерация - нито повече, нито по-малко. Може би малко разочарова най-вече заради големите очаквания, все пак е TNA и най-накрая се добира до голяма сделка за ТВ предаване.
От WWE можеха да помогнат малко повече, уж са партньори. Едно време, като партнираха с Тони Кан, лично Кени Омега отиде, за да прави МЕ на седмичен импакт. Тука Стайлс се появи за едно промо и това беше. Нищо не му пречеше да направи един мач, нямаше нужда да се раздава кой знае колко - просто да е в карда.Можеха да се появят и други хора - Абис работи зад кулисите в WWE примерно. Имаше какво да се направи, за да привлекат малко повече внимание, но уви, не стана.
Появата на Були Рей беше приятна, на Дикси също, макар че отчетливо се чуха тежки освирквания по нейн адрес.
Като цяло това е. Скучна работа, не мисля, че ще се върна за втора седмица.