Гледах само мейн евента, не знам дали ще имам време и желание за повече. Странен, странен мач. Историята беше, че КАЗАРЯН иска да си върне титлата, Сантана не иска да я губи, а Ник Немет е специален съдия, но държи тяхната версия на MITB куфарчето и най-вероятно ще кешира върху загубилия. Мачът беше ок, пак имаше омразният ми спот да се мотаят из публиката, правейки точно нищо, няколко готини спота с маси, абе, добре беше, хареса ми. Стигаме обаче до финиша, който ме изпълва с въпроси. Първо, защо Сантана запази, след като тийзваха AJ и Kaz? Айде, как да е, ама после имаха златна възможност за нещо интересно и я прецакаха. Немет си направи финишъра на Сантана и отиде да кешира... и после чакаше рефера... след което изяде финишър от Сантана и дефакто кеширането му не се случи. НЕМЕТ БЕШЕ РЕФЕР ЗА ВЕЧЕРТА! Можеше да си кешира, да си бие гонга и да си отброи туша сам на себе си. Щеше да е зверска контроверсия и нещо интересно... Не помня кой буква TNA, може би Делириъс и Дриймър. Със сигурност трябва да ги сменят, без значение с кого.
Като гледам картата, има готини мачове, дано да стигна до тях. Жените, Хардитата и Мустафа Али сигурно ще си заслужават.