Jericho Добре, изгледах го. Перфектното интро за някой, който не е много в час с нещата. Представям си, че повечето хора гледат някакви клипчета и снимки от шоутата и се чудят кой какъв е и защо такъв е. Също, има ме на половината снимки някъде в бекграунда, така че BWSZ Mentioned!
Интересно ми е, че кечистите, с които свързваш българските са напълно различни от тези, с които аз бих ги свързал. Все пак за това сме фенове, всеки си има различен поглед над кеча и различни неща, които са му любими. Примерно Никола Венков никога не бих го свързал с Майки Уипрек. По-скоро ми прилича на смален Рик Щайнер, или имаше един тип в WCW навремето, Sarge, който после беше треньор в школата им. 😄
За финишърите също има някои спорни моменти. Първо, малко е трудно да разберем кой какъв финишър има само от 2-3 мача без да имаме коментатори. Някои са явни, други не толкова. Финишърът на Коби е подобен на Final Cut на Голдъст, даже това си го говорихме с него в подкаста. Но сега ако ме питаш дали е правил Мичиноку драйвър, не мога да ти отговоря. Може и да е правил и да е оставил по-голямо впечатление в тебе, отколкото усукания суплекс, което си е напълно легитимно. Стаменков спечели срещу VHS с някакъв Northern Lights суплекс, ама дали това му е финишъра, няма много начини да разберем, без да го питаме.