Личи си, че сме в Мания сезона. Почнаха да ме печелят от самото начало, като откриха с Брони как откача и му мутира гласа. 😄 Пропуснаха кадрите от дрон и хората с кафенцата. Тая цялата история... според мене Визията ще търнне на Брони, защото е прекалено откачен. Враждата с Пиърс си остава, но в някакъв момент ще разкрият, че маскиранията е Теорията или Логан. Естествено, възможно е да разкрият, че е бил и Пиърс, но ми се струва прекалено тъпо. Ако му търннат, ще има трима свежи човека, с които да враждува, а той хич да не е, има нужда.
Шлифера с добра тролня, но до там. Не разбирам защо беше нужен целият сегемент. Ще враждува с Дракона ли? Ако е така, срокът на годност е до следващата седмица. Ако не е така, да бяха загатнали нещо друго.
Доминик се беше облякъл като Лив в реалния живот - очила и екстеншъни. Нереален противняк, няма как да не го прави нарочно. Лив скоро ще почне да излиза дибидюс. Не че се опалквам, ама опомнете се малко. Твърдите ми, че правите шоу за деца. 😄 Стефка ми е рядко противна и се надявах Ракел да спечели изненадващо. Аргументите ми са, че е достатъчно добра, за да прави готини мачове и продължително царуване и достатъчно грозна, за да не я пускат да се разхожда по слива. Освен това можеха да направят историята със стейбъла им още по-интересна. За нещастие, вероятно Лив ще се бие с глухонямата на Мания...
Пънк е станал някакъв пълен гейтак, или винаги си е бил такъв. Роман го направи на гъз и го образова на тема кой е главния индианец и на кого трябва да се кланя. Пънк излезе с редовното "мразя парт-таймерите, аз съм тука всяка седмица". Файдата, че си тука всяка седмица, като си изпразнена от съдържание черупка на предишната си същност и не искам да те гледам. На Пънк му трябва нещо свежо, дано да подкарат някой хийл търн. Преди ми беше едно 50-60% противен, но между некадърните му мачове, явната свирка, която завъртя на арабите, жена му с терапията и публичната му скръб за кучето му все едно е на 12, рязко спрях да вярвам, че може да набие който и да е.