Преди съм ви пускал за няколко минути, само да ви чуя как звучите, но този брой го изгледах от-до и ви поздравявам за израстването. Ако продължите в същия дух, живот и здраве, след 50-100 издания разликата ще е огромна.
Това, че сте се записали на видео също много помага, така че трябва да се оцени и смелостта да излезете с лицата и имената си, тъй като с оглед на форумната култура, рискувате да получите хейт на личните ви профили в социалките. 😆 Аз лично, ако някога записвам с лика и името си, бих се разграничил от форумния си ник, понеже ЧОТУДЕ ми е alter ego, точно както в кеча, така че примерно в социалните мрежи бих коментирал дадена тема по съвсем различен начин. Това пропуснахте да го споменете, когато поучавахте младите що е то форум. 😆 Тук всеки може да е в образ и да го развива по свой си начин, който дори може да няма много общо с истинската им същност. Даже се сещам, че с @uncleG сме се псували в другия форум, но тогава имах някаква малоумна идея да негодувам от Супер Потребителите и да враждувам с тях, която умря в зародиш понеже ме баннаха. 😂 Даже в последствие май си разменихме няколко лични съобщения, в които се обяснявахме, че сме в образ и няма нищо лично. Аз като цяло и с никого от двата форума нямам проблем, но е нормално да е имало някакви спречквания през годините. Все пак дано никой не ги приема насериозно.
Много се отклоних, така че приключвам. И аз като вас бързам, подобно на края на подкаста. 😆 Интересно ми е дали сте си поставили за цел това времетраене от стратегическа гледна точка или жените ви пускат да записвате само час. 😂 Браво и на @STARRCADE, че му се занимава да обработва. Аз също имам интерес към това, но отнема много време.