Мисля да гледам ААА редовно вече. Враждата на Грандетата не я проследих особено изкъсо, но мачът беше най-доброто нещо, което съм гледал от години. Интересното е, че преди хвърлях по едно око от чисто нездраво любопитство. Кефят ме простотии в кеча, танцуващи скелети, игуани, Ниньо ХАМБУРГЕСА, Микромени и подобни. По една или друга причина, нещата са станали една идея по-сериозни. Защо, можем само да спекулираме. WWE може би искат да борят CMLL и да нахлуват агресивно на мексиканския пазар. Но и впечатлението ми е, че ААА са малко на самотек, в сравнение с останалите начинания на компанията, което води до положителни развития.
Наскоро букнаха завръщането на Perros Del Mal. Не съм ги следил изкъсо някога, но дори и аз, като не особен фен на лучата знам за какво става въпрос от чиста осмоза. ПОМИЯРИТЕ НА ЗЛОТО са общо взето мексиканското nWo, но напомнят повече на Bullet Club. В началото на нулите, Perro Aguayo Jr. и Hector Garza създават стейбъл в CMLL, който прави пълен фурор в цялата компания. Характерно е, че се държат като хийлове, но са готини хийлове, подобно на nWo. Също имат и тениска, която е от ранга на nWo и Austin 3:16 тениските, що се отнася до разпознаваемост. В някакъв момент, Перотата се отцепват и си създават собствена промоция, която е сравнително успешна. След това правят инвазия на AAA, което ако не ви звучи като nWo стил история, не знам какво да ви кажа. За съжаелние не знам как завършва историята, по-скоро не завършва. През 2013 или 2014, умира Хектор Гарза. Перо Агуайо умира 2 години по-късно по време на мач и цялото нещо угасва малко по малко, докато не стигаме до миналата седмица.
Перотата, представлявани от племенниците на Хектор Гарза и малко подкрепления от NXT, претрепаха Гранде Американо. Какво толкова, ще си кажете. Има три страшно интересни момента, от които могат да яздят гребена на вълната много, ама много дълго.
- не е ясно как публиката ще продължи да реагира на Грандето. Като разкриха тениските, перотата по-скоро получиха фейс реакция, все пак са "готини хийлове". Има много хляб за разказване тук, потенциална игра с хийл търнове, може да е нещо невероятно
- сегашният Пентагон е бил част от оригиналните Перота. Ако не го намесят по някакъв начин, ще е грехота
- Перо Агуайо умря по време на мач с Рей Мистерио, който в момента се води главен мениджър на ААА. До колко Рей е виновен за смъртта на Перо Агуайо можем само да спекулираме. Говореше се по едно време, че точно някакъв удар с коляно от страна на Рей го е утрепал, защото шината му нацелва Перо Агуайо право в гърлото. Чел съм и други версии. Във всеки случай имат мегдан за истории и вражди. Отделно Грандето като го нападнаха, обясняваше, че иска титлата на Доминик, така че не е много ясно къде ще е Рей в цялата картинка.
Сегментът започва някъде на 47-мата минута, но цялото шоу не беше никак зле.