Шоуто беше мръсен топ, изкарах си супер. Също искам да благодаря на двете момчета, които дойдоха да се запознаят с мене и ми благодариха за форума и страницата. Такива моменти ме захранват да продължавам да поддържам и развивам ЗОНАТА! Едното каза, че чете форума, въпреки че няма акаунт, което ме изненада много. Успях да си поговоря малко с @Kobi Warkulaka докато чаках да отворят вратите, стана съвсем случайно. Беше усмихнат и в настроение както винаги, разменихме няколко думи за форума и му пожелах успех.
Тази зала е може би най-готината, в която са били. Цялата е в екрани и като пуснат ентранса на някого, цялото светва в цветовете на съответния кечист. Създаваше специфична атмосфера, примерно като затъмнят залата и после светнат всички екрани едновременно, изглежда страшно добре. Успях да седна на хубаво място, но всичко беше нагласено така, че дефакто нямаше лоши седалки, по-скоро е въпрос на предпочитание.
Коки Каен победи "Кралят на сърцата" Алесандро
Страхотен откриващ мач. Коки винаги успява да надъха публиката подобаващо. Мисля, че това е третият му откриващ мач, може и да е имал други, но не е случайно, че винаги започват с него. Интрото на Алесандро пак го прочете Хектор Харманли. Обясни ни, че сме прошляци, които носят дрехи втора употреба и не сме заслужили присъствието ка Краля. Мачът си беше експлозивен, като накрая Коки спечели с доста брутално копие.
VHS победи Nzheliks
Още като излезе Енжеликс, знаех, че ще загуби. Не изглежда като джобър, но определно го ползват като такъв. Направиха готин мач с VHS, който в крайна сметка го победи. Имаше забавни моменти на килограм, отново го кръстихме Джийзъз. Имаше един спот, в който ВХС-то буквално го разпъваше на кръст с някаква сърфборд хватка. 😭 Накрая го изнесоха от ринга, предполагаемо за да го сложат в гробница, която ще намерим отворена след 3 дни. VHS си поиска сцената за ток шоуто след мача. Донесоха му килимче, с което първо завиха Енжеликс, както и масичка с цветенце. VHS каза, че ще има важен гост и това е... той самият! Дръпна хийл промо, което за разлика от последното, което гледах му се получи добре. Очаквах някой да се намеси, но нищо не се случи и приключихме сегмента.
"The Million Crypto Man" Giulianno Cari победи "Булдога" Никола Венков
Кари е в някакъв стейбъл с Джакс и Марми, които ги виждам за първи път. Джакс е изчистен на животно, ще го видите по клиповете. Наистина не помня финиша на мача. Мисля, че хората на Кари се намесиха и Булдога беше туширан. Култов момент от мача беше, когато малкия булдог направи 619.
Калата победи Jaxx
Калата излезе да раздава справедливост. Оказа се, че ще има мач. Очаквах да претрепе противника както обикновено, но този път Джакс му се опъна. Беше си оспорван мач, като в крайна сметка Мечката все пак взе победата.
Angel Bratoev победи Johnny Blackheart
Джони го бях виждал само по снимки и бях останал с впечатление, че е сравнително дребен. Дефакто е двуметрово животно, което ако потренира още малко за маса и форма, може да стане истинско чудовище. 😮 Ангел имаше някакъв гимик, че в от долината на розите. Прилича малко и на Дон Жуан с брада и засукан мустак. Победителят от мача получаваше награда да дебютира на "Бойни редици". Беше ок мач, малко се бях уморил и не му обърнах особено внимание. След мача Шарков се появи по анцуг 😄 Причака Ангел в гръб и го заши с брутално ензигури. После дръпна хийл промо, прекъснато от Коби. Двамата си размениха реплики и в крайна сметка се разбраха, че ще се срещнат в мейн евента. Заложен беше и мейн евент статуса на Шарков. Някъде тука почнаха месото и картофите на шоуто.
Nick St. победи Pegasus
Тук имаше лек технически проблем, средното въже се откачи. Добре че стана преди мача и никой не се контузи. Поправиха го за 10-тина минути. Ник и Радостин запълниха времето със култови изпълнения - пиене на бири, коментиране на смяната и разни такива. Пегасъс е румънец, за който се чуди. Най-добрият мач до него момент с разлика. Двамата бяха в топ форма, размениха ходове от последното въже, имаше и разни дропкикове докато другият лети във въздуха, като цяло топ мач. За финиша излязоха другите румънци, но бяха контрирани от Шахматиста и Томи Версети, което помогна за победата на Ник. След мача извикаха Том Фултън, за да "приключат всичко това", каквото и да значи. Може би няма да видим румънците известно време ;( Фултън излезе и прие. Пръснахме се да го ебаваме, че е дърт и дебел. 😄
Nick St./George Stamenov/Шахматиста победиха Leonardul/Kalin/Tom Fulton
Невероятен мач, изпълнен със хаос и зрелище. Би ми било особено трудно да го рекапна. Ще кажа само, че беше пълен въргал, който започна на ринга и се разпиля из цялата зала. Случваха се неща на три различни места, биха се в публиката. по едно време Шахматиста и един от румънците излязоха от залата чак, Ник отиде са бие Фултън в тоалетните по едно време. 😄 На ринга също имаше бая зрелище, страшно забавен мач, всички се раздадоха на макс, публиката остана особено доволна.
Коби победи Алекс Шарков
Не мислех, че ще могат да надминат предишните два мача, но успяха. Напълно заслужен мейн евент и за двамата. Важно е да спомена, че залата беше разделена 50/50, което щеше да събори покрива. Бях седнал по някаква случайност сред Шарковисти, така че се чувствах самотен. 😄 Нямаше нито един слаб момент в целия мач, не пляснаха нито един рест холд и натиснаха газта на макс. В началото имаше някакъв спот, който просто ме изправи на нокти. Коби контрира суперплекс с неговия финишър от последното въже. но някакси се завъртяха странно и имам чувството, че паднаха много накриво. Всички започнахме да скандираме "holy shit". @Kobi Warkulaka @Sharkov дано да сте добре, нереалници такива. Извадиха яки движения през останалата част от мача. От Коби помня два чоукслама, Шарков изригна с някакво бусайко коляно по едно време, имаше и още неща. Брутално добър мач с инвестирана публика. Шарков загуби, след като пробва да използва бухалка, но съдията му попречи. В крайна сметка обаче стисна ръката на Коби с неохота. Нямам търпение за редемпшън арката му.