Моите две стотинки, гледах вчера с половин око докато пишем простотии в чата.
IYO SKY vs. Liv Morgan - страшно компетентен мач, хареса ми много, особено като за женски беше топ. На Лив може би ѝ липсва бекстейдж капитал да не ѝ дават големи мачове често. Мацката е силна и на ринга, и като образ, просто винаги я замитат под килима и не мога да си обясня защо. Радвам се, че запази, напълно заслужено. Ийо също е абсолютно MVP и заслужава повече, дано да продължат враждата.
Усотата/Фату vs. Соло/Рицаря/Ключовете - не беше лошо като за троен мач. Соло ме пръсна от смях как изтроли Джейката. Не му следя нещата, но такъв образ се харчи при мене. Правилния победител и братчедите ще понесат гнева на Роман.
Три буквални курви vs. Три, които играят курви по телевизията - Белите и Пейдж ми бяха писнали още преди 10 години. Новите мацки от NXT правят добро впечатление, но общо взето до там. Някакъв никакъв мач.
Гюнтер vs. Брутус Магнус - Казвал съм го и преди, Гюнтер прави кеч мачове, които приличат на истинско спортно състезание. Борбата си е борба, шамарите са си шамари. Мога да кажа същото и за Алдис. Единственото, което не ми хареса е, че мачът приключи прекалено рано. Другото, което ще отбележа е, че ще ходя по счупени стъкла 40 километра в пустинята, за да чуя как Мики Джеймс пърди... по радио станция. Магнус има най-уредения живот на планетата.
Коди vs. Пънк - Пънк почна да има старчески проблеми вече. И преди не беше никак атлетичен, ама сега вече е пълен дроп. Тоя moonsault все едно го правеше за пръв път, имаше и разни други аномалии. Давам му макс още една година, не може да продължава така. Поне Ортън се върна, надявам се да му дадат една последна титла. Гледам Cagematch и втф, тоя мач е бил 29 минути?!? Стори ми се между 15 и 20...
Броко vs. Черния Броко - беше по-добре, отколкото очаквах. 11 минути го дават мача, а мислех, че ще е под 10. Опитаха се да пресъздадат оня спот в който Гробаря се смее на Брок, ама не им се получи. Същата препратка я имаше и с томбстоуна. Направиха звезда, спор няма. Лошото е, че сега ще го зачукат да прави глупости. Не го виждам в картинката за нито една от двете титли с толкова егота нашити покрай тях. Дано да греша и да му дадат мач с дъртака Пънк на Survivor Series, където да го убие за две бройки.
Общо, приятно съм изненадан, хареса ми вечерта. WWE са правили много по-шибани неща в последните няколко месеца, а тук закърпиха положението. Според мене това беше по-интересната вечер, но да видим.