Finn Balor vs. Sami Zayn vs. Gunther vs. Kevin Owens - Оуенс винаги ме е кефел повече от Зейн. Образът му е на някакъв непукистки бияч, отделно винаги го бутат в интересни вражди. Не мога да се сетя за някакъв период, в който да е зациклял на нещо тъпо и да се чудят какво да го правят. Като дебютира в главния ростер навремето, фюдеше с 5 човека едновременно. 😄 Мачът си беше топ, особено при все че не съм фен на мултименовете, тук доставиха. Дано да видим Стийн и Дженерико един последен път. КО има много сметки за уреждане освен него, така че очаквам и неизбежния реванш с Коди един ден.
Trick Williams vs. Baron Corbin - Корбин ми е в класацията с най-скучните активни кечисти. Почти никога не е имал нищо интересно около себе си, с едно-две изключения. Да му дават победа след едномесечна вражда е просто обир към Трик Уили, който пък така и не получи шанс след враждата с бисквитения човек. Нямаше и кой знае каква история между двамата. Зетя не може да буква.
Петорния мач за временната титла - тия сериозно ли в едно изречение обясняват, че не искат да ги възприемат като спорт и после ми правят мачове за интеррим титли? 😄 Съшит мач от нищото. По едно време забравих, че Тифани въобще фигурира тук, видях я за 1-2 спота, ама толкова. Странен мач по много параметри. Челси... фен съм ѝ, не е там проблемът. Просто през последната година и нещо беше фигуративно кастрирана и системно прецаквана от системата. Сега и да ѝ дават титли е малко все тая (особено пък че Рия ще я изяде в момента, в който стъпи обратно на ринга).
Tanev Челси много взе да ме кефи последно време, особено след като гледах мача ѝ срещу Пента в Луча Ъндърграунд (тук @STARRCADE искам също да се изкаже, защото знам, че това шоу му е много на сърце) и за първи път имам хайп към която и да е женска кечистка.
Даже не подозирах, че е била в Лучата. Гледал съм само първите два сезона. Разочароващо, знам. По-скоро свързвам промоцията с хора като Пента, Анхелико, Браян Кейдж, Рикошет, ГРЪМ РОЗА и Джони Найтро... Беше си нещо като AAA колония, като се замисля. 😄 Самата Челси е свръх-талантлива, можеш спокойно да изградиш цяла дивизия около нея, просто вероятно не е такава акула в реалния живот и не може да се вреди за пуш. Искам да греша и да излезе нещо голямо след тази титла, но да видим.
Данхаузен vs. Мърлявия Дом - тежко ми писна от Хаузена напоследък. Май Тони Кан ще излезе прав в дългосрочен план, че тоя тип трябва да се ползва само епизодично.
Penta vs. Chad Gable - тук поне имаше история, дадоха отново и момент на Гейбъл. Определено мачът на вечерта чисто технически погледнато. Дали титлата ще помогне на Гейбъл? Едва ли, мидкард коланите ги раздават като бонбонки напоследък. Няма кой знае какво значение и кой знае какви истории зад тях. WWE са зверски кретени. След цялата тази история, емоционалния момент със семейството на Гейбъл, излезе някакъв маскиран фъри боклук да му даде две бири, за да направи някаква реклама? WTF? Много съм за свободния пазар, но такива неща рязко ме изстрелват наляво от Пол Пот и Сталин. Единственият момент, в който имаха нещо истинско и те го омазаха с рекламни фекалии.
Roman vs. Seth - вари го, печи го, Сет Ролинс няма да ми е интересен никога. Скучен образ, със скучни промота и тъпи истории. Предадох ЩИТА преди 10 години и още трябва да го дъвчем в поредния мач, който не прави нищо за кариерата ми. От тъпо, по-тъпо. Нищо чудно, че Хиксовете го харесва толкова, един род бавняри са и двамата. Хубав мач, иначе, просто не ми пука за 50% от участниците в него.
THE ENEMY Имаше някакъв хайп около Дийн Амброуз, не знам какво му е положението в АЕВ и дали наистина е имало сериозни слухове за негово завръщане
Освен някакви филмари в нета, нищо сериозно не е имало. Същите филмари обясняваха, как Джерико щял да се върне в WWE, между другото. Амброуз е вероятен AEW лайфър. За сравнение, в WWE се разхождаше с фикуси и колички за хотдог. В AEW ръга хора с вилици и ги беси с вериги, да не говорим за останалите неща. Самият той го е казвал в интервюта, че се е махнал от WWE заради скапания криейтив. Много слабо вероятно е да го видим пак.