Гледах Антъни Джошуа срещу Джейк Пол ... нищо не очаквах и пак съм разочарован. Дано AJ да е взел много, МНОГО пари за тоя мач, защото е абослютна излагация и за него, и за спорта като цяло.
Очевидно се бяха разбрали за нещо, защото, ако някой си мисли, че Пол може да издържи срещу Джошуа повече от 2 минути, явно никога не е гледал бокс през живота си. Личеше си, че англичанинът си сдържаше ударите и като цяло не правеше нищо през повечето време, даже реално Пол успя да вкара няколко тупалки.
А че Джейк се беше посрал от страх през цялото време и се въргаляше по ринга, оплакваше се от удари под кръста (а дори нямаше намек за такива) и прочее - ами разбираемо е, това се случа, когато обикновен човек се изправи срещу топ атлет и професионалист от бойните спортове. Защо изобщо се стигна до това е друг въпрос.
Интересното е, че все пак е със счупена челюст на две места, при положение, че ЕйДжей очевидно гледаше много да не го наранява. Последният удар влезе доста здраво, но съм далеч от идеята, че това му беше 100% от силата на Джошуа. Той, ако се раздаваше, щеше да го убие, баси.
Пълна подигравка и тестикуляр беше това. От друга страна има добри мачове в ъндъркарда и май те ще са ми по-интересни. Не мога да повярвам, че изобщо си изубих времето с това 😃