Безсмислено е да се гледа над тия неща. Като фен, за мен е важно настоящият сезон да е успешен, а след това следващия и по-с;едващия и т.н. Не ме е яд, че не са печелили ШЛ от 11 години, яд ме е, че всяка година се излагат по един и същи начин. Има ли друг отбор от топ 4 пъвенствата, който да е допуснал повече голове от Барселона в елиминации на ШЛ през последните 10 години? Съмнява ме. Всяка година ни пълнят кошницата обаче се продължава с твърдоглавието. Само със закупуване на вратар няма да мине номера. Ако това лято не се купят защитници, аз няма да гледам нито един мач на Барса през следващия сезон. Няма смисъл да си късам нервите. Титлата в Ла Лига прави сезона ни успешен, но за поредна година печелим титлата при трагични Реал Мадрид и Атлетико, а поредното смешно отпадане в ШЛ оставя горчив вкус като цяло.
Колкото до Реал, те хубаво отпаднаха, ама финалната четворка ми е адски антипатична. Не мога да повярвам, че от оставащите отбори ще трябва да викам за ПСЖ, и то само заради Енрике. Арсенал и насраната им игра при путката Артета, са супер противни. Дано Сити им им го начукат утре. Байерн не ги харесвам много отпреди униженията ни срещу тях, заради монопола им над германския футбол, също като ПСЖ във френския в момента. Атлетико и Симеоне са противни дървари, така че майната им и на тях. Въобще, лайняна финална четворка отвсякъде, но най-малкото зло за мен е нов триумф на ПСЖ.