Така. Нека сега изразя мнение за Вечното дерби. 🙂 Мисля, че въпреки загубата, успяхме да се раздадем на макс и да се представим достойно. Сега Сините са доста силни, а и все пак си заслужиха титлата - не мога да го отрека. Но, пичаги @baikiro и @Glam4o , вие като какви, по-точно, ще ми намирате кусури, че съм от Пловдив, а съм от софийски отбор? Както и дали, АДЖЕБА, моето фенство и подкрепа към ЦСКА са истински и доколко??!! Я се съвземете и слезте малко на земята! Ще ви кажа, че буквално висите във въздуха с такива глупости, дето дрънкате, без да разполагате с никаква устойчива основа под себе си. Трябва да знаете, че фактът от кое населено място си няма и никога не е имал АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО с любимия ти отбор във футбола. Това е тотално погрешно, но за съжаление - наистина общоприето вярване не само в България, но и световен мащаб. От Локото и Ботев и да искам, не мога да съм, защото не заслужават привърженичеството ми. Не стават като фенове, а и като игра особено. Симпатията към отбора се основава на база колко е успешен, а и от кого ти е предадена по наследство. Аз съм фен на ЦСКА от 5-годишен, по линия от дядо си - славен военен лекар, русофил и полковник от Българската армия - такава, каквато беше, когато все още я имаше. А и ЦСКА е 31 пъти шампион на страната, носител на 20 купи и 4 суперкупи! Това му е свещената АУРА! И нито Говедата, нито турците някога ще я имат! Точка!
Колкото до въпроса дали съм ходел на мачове - знайте, че преди съм ходел на повече такива на този клуб, отколкото вие сте сънували и сте си мечтали някога! Когато той бе съставен от незабравими имена като Кирил Котев, Иван Иванов, Йордан Тодоров, Дормушали Саидходжа и много други. Но най-важното - когато ЦСКА беше във вихъра си. В неговата златна ера на трофеи, спортна класа и постижения. Тогава и фенските агитки бяха много по-възпитани, етични и нормални. А сега как да отида? Не виждате ли какви гамени има? Как се целят помежду си, а и играчите също целят със стъклени бутилки, димки и дори ракети от известно време!!! И чупят седалките на стадионите! Е кажете ми, по кой начин да отида? Да ме хакне някой по погрешка в калабалъка и после да умра или да остана инвалид за цял живот? Не, мерси! Ще пропусна! Сърдете се на опростачената ни нация!
За финал - прочетете внимателно това и ако мислите да ми отговаряте язвително и нагло, по-добре въобще не си правете труда да го правите! Само ЦСКА - оттук, та до края на света!