Размазах се последните седмици на една инди игра - Pound for pound. За съжаление с последния ъпдейт пичът, дето я прави, тежко я прееба системата и от тогава не съм я пускал 😃 Мениджър за ММА компания и то доста читаво направено.
Иначе вчера свърших главната история на AC: Origins, с което си я броя за превъртяна, защото нямам нерви да минавам всичко 😃 . Доста от страничните мисии ги направих, стига толкова. Много яка беше, забавлявах се супер на нея. Гледам, че пише, че съм я цъкал около 40-45 часа, което си е повече от добре. Може и повече да са, щото нещо се разбъзика системата на ПС по едно време. Но колкото и да е, оставам с добри впечатления.
Асасинс крийд е точно като за мене поредица - не е някаква трудна, залага на история и на забавни, повтарящи се битки, като цяло си ги цъкам с кеф. Ще видим коя ще е следващата, която ще играя, но не очаквам да е скоро. Може би догодина, ако ми се отвори желание.

Веднага след нея инсталирах Ghost of Tsushima - много ме кефи как са я направили, страшно е красива. За съжаление май трябваше да поизчакам, защото още мешам бутоните по време на битка и като цяло си продължавам с Ассасинс Крийда, а тука геймплея е малко по-различен и ме бият като башнян чувал. Ама ще му свикна де, засега съм поцъкал само няколко часа. Като цяло изглежда яко зарилябвка.